1,5 dl glutenfri havregryn
1 ts fiberhusk
2 ts bakepulver
3 ts chiafrø
2,5 dl lunket vann
3 hvitløksfed
1/4 fersk chilli
En håndfull fersk spinat
1 ts cajennepepper
1/2 ts gurkemeie
2 ts organo
Kvernet pepper
Ost
Forvarm ovnen til 180 grader. Foodproser havregrynen og bland alt sammen utenom chiafrøene. La røra stå å svelle i 10 min for at fiberhusken skal få virke. Smør koksolje på et bakepapir. Stek toppingen med først å brune løken og chilien før spinaten til slutt. Bland inn chiafrøene i røra rett før den fordeles på stekebrettet. Stek pizzabunnen på nederste rille i 15 min alene, før toppingen plasseres på med litt ekstra pepper og organo på toppen. Stek igjen til osten har blitt gylden og nyt!
- C.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar